Lääkärissä käyty, saatiin lähete naistentautien polille kolmen keskenmenon johdosta. Tosin vaarana on ettei meitä sinne huolita, 9kk vasta yritystä takana. Hullulta tuntuisi ettei kolme keskenmenoa paina missään mutta enemmän oon siihen varautunut kuin siihen että päästäisiin tutkimuksiin.

No meni syteen tai saveen, sama gyne joka nuo polin lähetteet käsittelee on töissä paikallisella yksityisellä lääkäriasemalla ja sinne oon jo viikkoja sitten varannu ajan joulukuulle  joten huoli meidät polille tai ei, joutuu tuo gyne joka tapauksessa tutkimaan mut ens kuussa.  Aika on viikko oletetun myöhäisen ovulaation jälkeen eli selviipä sitten ainakin oonko ovuloinu ja miltä paikat näyttää. Niin mielelläni ottaisin myös tukilääkitystä raskauden alulle saamiseen mutta yksityisellä seurantakäynnit tuntuu liian tyyriiltä lystiltä.

Kunpa meidät otettaisiin sairaalassa tosissaan ja huolitaan vastaanotolle. En jaksais enää keskenmenoja. Kai se menee sitten niin että ensin pitäisi olla vuosi yritystä jonka jälkeen ne keskenmenot tulee ennen kuin pääsee hoitoon... ettei kolme keskenmenoa putkeen yk9 mennessä riitäkään syyksi.

Edelleen pelottaa kuinka meidän käy. Ens viikon torstaina lääkäri soittaa.