Hullua. En oo varma mikä kiertopäivä nyt on menossa :O
Olisko 16... ovistesti on näyttäny hiljalleen tummennutta tasavahvaa nyt jo muutamana päivänä. Ei plussaa vielä.. päänsäryt alkoi eilen illalla, tänään illalla tuli taas. Ruoka on maistunu eilen ja tänään, oikeen tehny mieli syödä kaikenlaista.

Huomenna lääkäri soittaa, saapi nähdä onko meidän lähete menny läpi. Luulen vahvasti ettei ole. Ostin jo valmiiksi minidisperiiniä jota alan syömään oviksesta eteenpäin omin nokkineni. Ostin myös foolihappolisää. Ja alan vetäsemään monivitamiinin päälle vielä 0,2mg d-vitamiinia. Enempää en jaksa hömpötellä noiden raskaushuuhaajuttujen kanssa. Kummasti mulla on kaks raskautta onnistunu lähtemään aluille vaikka on ollu tosi epäterveelliset elämäntavat ilman vitamiinilisiä tupakanpolttoineen, baariviikonloppuineen jne. Nyt kun elän elämääni oppikirjan mukaan raskautta ajatellen, tuleekin vaan keskenmenoja.

Otin kupillisen punkulla maustettua glögiä äsken. Kummasti pehmenee pää vaikka oon syöny tosi reilusti tänään. Mutta enpä oo pariin viikkoon taas mitään juonukaan, viimeks taisin km aikana ottaa kupillisen punkkuglögiä. Ei vaan uppoo enää alkoholi, mutta ei liene suuri menetyskään.

Voi tätä päänsärkyä. Alavatsalla tapahtuu kummia myös aina toisinaan. Ihme tuntemuksia. Mutta ei sitä polttelua vasemmalla, mitähän tää nyt meinaa? Vasta pari päivää sitten loppui kirkas verijuovainen limavuoto. Nyt ollu perusvalkkaria väillä ja välillä tullu tosi isoja kananmunalimaklönttejä. Jotenkin pyörii ajatuksissa että tuleeko sitä ovista ollenkaan tässä kierrossa. Ens viikolla sen pitäis tulla jos samanlailla tulee kuin kaks aikaisempaa. Oireet ainakin alkoi ajallaan.

Jonkin verran on jo tullu laiteltua joulua kotiin. Vähän nyt varjostaa joulunodottelua kun kierto päättyy viikkoa ennen joulua.. en mä kuitenkaan malta olla testaamatta joten saas nähdä missä tilanteessa taas ollaan. Toisaalta toivoo että tulis edes lyhyt tärppi niin tietäis että kyllä se hedelmöittyminen toimii. Ja ehkä sitten päästäis jo hoitoihin kun neljäs km tulee...