Toisen kerran jo yritit tulla kotiin. Ja taas kuolit pois.

Miten pitkä tää tie tulee olemaan ennen kuin saamme kolmannen lapsen? Voisin kirota koko maailman tällä hetkellä. Surullisen kuuluisa olotila, jossa tuntuu että koko maailman naiset  pamahtaa paksuksi sillä että astuu samaan huoneeseen miehen kanssa. Ja mä menetän jokaisen vauvanalun joka onnistutaan tekemään.

Ylihuomenna meen lääkäriin. Neuvolalääkäri käski varata ajan kuukausi sitten että katotaan mitä vois tehdä epäsäännöllisille kierroille. Tällä hetkellä mua kiinnostais tietää että mitä vois tehdä ettei tarvii käydä läpi kolmatta keskenmenoa. Mulla on niin kamala tunne ettei se ota tosissaan mun keskenmenoja kun ne on tapahtuneet niin varhain, muutama päivä plussaamisen jälkeen.

Vähän ennen plussaamista viime kierrossa näin unen että tein testin, siihen tuli kaksi viivaan ja kun olin ottamassa kuvaa testistä lähettääkseni miehelle töihin, se testiviiva alkoi häviämään ja hermostuin hirveästi.

Pari päivää ennen keskenmenoa näin unta että raskaus meni kesken. Seuraavana iltana digiplussasta alkoi vatsaan sattumaan ja tiesin jo silloin että sekin vauvanalku kuolee pois. Ja seuraavana päivänä alkoi vuoto joka kesti eiliseen, eli 8 päivää.

Elokuussa kun kävi näin, oli vahvimpana tunteena tuska. Nyt katkeruus vei voiton. Ärsyttää jokainen joka on raskaana. Ärsyttää palstoilla kaikki asiat, jopa toisten ovulaatiot. Koska tää katkeruus häviää ja voin taas katsoa eteenpäin? Miksi se on alkanu olemaan multa pois jos toiset ilakoi plussatestejään ja oireitaan. Kirosin hetki sitten itseni kun pläräsin odottajien palstoja ja törmäsin huhtikuun odottajiin, toki myös heinäkuun. Jos ensimmäinen raskaus olisi säilynyt, odottelisin nyt pääsyä rakenneultraan. Jos toinen olisi kestänyt, olis ens viikolla alkuraskauden ultra. Mutta nyt saan mennä ylihuomenna lääkärille vinkumaan epätoivoa ja pettymystä ja lähteä tyhjin käsin leuka rinnassa kotiin.

Mä en usko että saan enää ikinä olla raskaana. En usko että lääkäri kuuntelee tai auttaa mua millään tavalla. Ollaan vasta yhdeksättä kiertoa yrittämässä, mitä sitten vaikka kaks raskautta meni heti kesken perätysten. Sitä tapahtuu kaikille eikö niin.

Pitäis varmaan alkaa kuluttamaan aikaansa vedellen kaikkia poppas-aineita joilla yritetään tulla raskaaksi. Macaa, vehnänalkioöljyä, greippimehua, vadelmateetä, kaikkia vitamiineja aasta ööhön... Mutta miksipä niin tekisin, mähän tulen harva se kuukausi raskaaksi. Yhdeksän kuukautta, kaksi alkanutta raskautta mutta raskaana en ole. En edes ovuloi pariin viikkoon, vasta kp9 menossa ja ovistesti haalean haaleaa negaa. Pitkä kierto ja helvetin pitkä odotus että pääsee taas odottamaan seuraavaa plussaa.. ja keskenmenoa.

Päivä, jolloin koko maailma on mua vastaan.